Päävalikko
Etusivu
Keskustelufoorumi
Kerhotuotteet
UKK / FAQ
Liity jäseneksi!
Uutiset
Liity jäseneksi!
FinToys
Kumppanit
Kirjasto
Tapahtumat
Kilpailut
Linkit
Ota yhteyttä
Haku
Etusivu arrow Kumppanit arrow Japanmotors Oy
 
Advertisement
 
Japanmotors Oy PDF Tulosta
Kirjoittanut Japanmotors   
03.07.2007
 
Japanmotors
 
Japanmotors Oy on Suomen suurin käytettyjen japanilaisten autojen moottoreiden ja vaihteistojen maahantuoja. Valikoimamme on todella suuri, koska maahantuomme säännöllisesti kaikkien japanilaismerkkien laadukkaita moottoreita ja vaihteistoja. Kaikki tuomamme moottorit ja vaihteistot ovat kuntotestattuja ja annamme niille 3 kk:n takuun tai vaihto-oikeuden. Moottorien ja vaihteistojen lisäksi varastostamme löytyy myös startteja, latureita, virranjakajia ja peltiosia kaikkiin japanilaisiin automerkkeihin. Jos jotain erikoisempaa konetta tai vaihteistoa ei varastostamme juuri tällä hetkellä löydy, pystymme toimittamaan sen noin 6 viikon toimitusajalla suoraan Japanista.

Internet-palvelustamme löydät helposti kaikki varastossamme olevat kuntotestatut moottorimme kuvalla ja teknisillä tiedoilla varustettuna. Järjestelmä toimii online-periaatteella, ja moottorivalikoimaa päivitetään viikottain. Tarjoustorilla voit tehdä todellisia löytöjä. Palvelu toimii myös online-periaatteella ja tarjolla olevat tuotteet vaihtuvat sivulla viikottain.

Suomen suurin ja monipuolisin japanilaisten autojen moottoreiden ja vaihteistojen valikoima mahdollistaa nopeat ja edulliset toimitukset koko Suomeen ja osaava henkilökuntamme palvelee Teitä kaikissa varaosiin liittyvissä asioissa.

Osaava henkilökuntamme auttaa mielellään teitä  ja toivottaa Fintoys-jäsenet tervetulleeksi tutustumaan yrityksemme toimintaan sekä tuotteisiimme,  lisäksi annamme Fintoys-jäsenille esim. moottoreista 10% alennuksen, sekä tapauskohtaisesti tuotteista riippuen vieläkin enemmän.
 
Lisää tietoa saa nettisivultamme: http://www.japan.fi/
 
Japanmotors Oy
Mallusjoentie 809
16450 Mallusjoki
puh: 09-2715100
fax:  03-7796140
 
Viimeksi päivitetty ( 04.06.2009 )
 
© 2007 Toyota Club of Finland