Päävalikko
Etusivu
Keskustelufoorumi
Kerhotuotteet
UKK / FAQ
Liity jäseneksi!
Uutiset
Liity jäseneksi!
FinToys
Kumppanit
Kirjasto
Tapahtumat
Kilpailut
Linkit
Ota yhteyttä
Haku
Etusivu arrow Tapahtumat arrow 2007 arrow Rantsilassa raikaa
 
Advertisement
 
Rantsilassa raikaa PDF Tulosta
Kirjoittanut Katja Huru   
30.12.2007

Rantsila 

Rantsilassa Raikaa 2007 järjestettiin 13-14.10. Rantsilan seurakunnan omistamassa leirikeskuksessa. Paikalle saapui taas kunnioitettava joukko FinToysin porukkaa.

Viikonlopun vietto aloiteltiin jutustelemalla ja janojuomaa maistellen.

Lopulta suurin osa sakista oli paikalla ja päästiin asiaan, eli ohjelman pariin, joka kattoi tänä vuonna romunheittokisan. Homma meni suurin piirtein näin, oli starttia iigorista, rattia selikasta tai jostain muusta tojotasta ym. romua, jotka piti nakella lähempänä ja kauempana olevaan renkaaseen ja pisteitä sai muistaakseni tavaran koon ja osumisen perusteella. Palkintojen jako tapahtui sitten yön jo hämärtyessä, jos vain oikein muistan...

Romunheitto 

Rantsila -07 Romunheiton viralliset tulokset:
1. wex
2. Mikko
3. Linkooja

Romunheitosta kun oltiin toivuttu, niin alkoi maittavan aterian syönti. Ruoka koostui tänä vuonna makaroonilaatikosta ja lisukkeista. Ruoka oli hyvää ja sitä oli riittävästi. Jutestelun jatkuessa ja illan hämärtyessä paikalle saapui Kiuruveen porukka, niin maan makialla KE-30:lla, jota ihastellessa sitten porukalla vierähtikin aikaa sen verran, että saunomista päästiin aloittelemaan. Allekirjoittanut ei kyllä käynyt saunassa tänäkään vuonna.

Yön päälle oli myös ratkottu ketsupin juonnin Rantsilan mestaria, mutta asiasta ei sen enempää. Myös Pulkkilan ABC joutui TCoF:n banniin illan päälle, ku jäi kalijat saamatta. Muitakin hassuja tapahtumia iltaan ja yöhön mahtui.

Miitti oli jälleen kerran onnistunut ja porukkaa taisi olla hiukan enemmän kuin edellisenä vuonna, joka toi positiivista valoa siihen että tapahtuma järjestetään taas 2008. Kiitos vielä kerran kaikille mukana olleille, järjestäporukalle, siivoojille aamusella ja kaikille joita en muistanut nyt kiittää.

Ketsuppia...

Teksti: Katja Huru
Kuvat: Hannu Puolakka

Viimeksi päivitetty ( 04.01.2008 )
 
Seuraava >
© 2007 Toyota Club of Finland