Päävalikko
Etusivu
Keskustelufoorumi
Kerhotuotteet
UKK / FAQ
Liity jäseneksi!
Uutiset
Liity jäseneksi!
FinToys
Kumppanit
Kirjasto
Tapahtumat
Kilpailut
Linkit
Ota yhteyttä
Haku
Etusivu arrow UKK / FAQ
 
Advertisement
 
Toyota Club of Finland UKK PDF Tulosta
Kirjoittanut Toyota Club of Finland   
11.03.2008

Täältä löydät vastauksia useimmin kysyttyihin kysymyksiin.

K: Onko olemassa mitään perusohjeita foorumin käyttöön?
V: On.

1. Profiili. 
Toivottavaa olisi että jopa ensimmäisenä tehtävänä jokainen suorittaisi oman profiilinsa päivittämisen.  Profiilia pääset muokkaamaan foorumin yläpalkista, kohdasta; Profiili. Suotavaa olisi, ja jopa pyydämme ainakin muuttamaan Jasenxxxx, elikkä nimimerkin joksikin persoonallisemmaksi kuten mm; Etunimi, sukunimi, kumpikin em. tai vaikka ihan miksikä vaan.

Toinen suositeltava ”ilmianto” itsestään olisi oman asuinpaikkakuntansa määrittäminen. Tämä esimerkiksi sen takia että alueesi aktiivijäsen voi esimerkiksi kutsua sinut alueen tapahtumaan kun huomaa sinut alueellaan uutena jäsenenä. Tokihan muutenkin on mukava nähdä mistäpäin suomea jäsenistöä löytyy.

Muut profiilin alueet.: Lisäksi voit määrittää muita tietoja itsestäsi profiilin mikäli haluat tuoda ne julki kuten esimerkiksi; Sähköpostiosoitteesi, puhelinnumerosi, ajoneuvosi ym... Kohdasta Profiili voit myös vaihtaa foorumin salasanan sellaiseksi minkä itse muistat parhaiten. Tutustu muihinkin ominaisuuksiin. Profiili kannattaa käydä kokonaan läpi ja joka välilehdellä tallentaa muutokset.
 
2. Ilmoitukset. 
Jos olet pyytänyt ilmoittamaan sinulle jonkun foorumilla kirjoitetun aiheen uusista posteista, näet tästä kohtaa onko sinulle tullut ilmoituksia. 
 
3. Apua. 
Apua-kohdasta saat ohjeita foorumin käyttöön. Tässä foorumin versiossa ohjeetkin ovat jo suomeksi. 
 
4. Hae. 
Haku-toiminto. Tämä toiminto on hyvin tärkeä ja sitä kannattaa oppia käyttämään.

Yläpalkissa oleva HAE kohta on hakutoiminto joka etsii tiettyä hakusanaa tai lausetta tarvittaessa koko foorumin alueelta. Voit muutella hakua mieleiseksi muuttamalla aikaa mistä-mihin väliltä haet yms… Myös jokaisella aihealuella on oma hakunsa, elikkä jos etsit vaikkapa jotain viritykseen liittyvää topiccia niin toimi seuraavasti; Mene foorumilla alueelle viritys, yläreunassa löytyy hakukohta johon on merkitty oletuksena aika jolta haetaan (esim. 1095 päivää), montako hakutulosta näytetään (esim. 1000). Kohtaan hae tältä alueelta, kirjoitat esimerkiksi 4K, ja muutat hakuehdot mieleiseksi ja painat nappia hae. Tästä työstä sinut palkitaan listalla 4K-moottoriin  liittyviä viritysaiheita. Näin sinun ei tarvitse selailla kaikkea löytääksesi juuri tarvitsemaasi aihetta vaan hakutoiminto etsii ne puolestasi.

Käytä hakua varsinkin ennen kuin avaat suoraan uuden aiheen, sillä aihetta jota suunnittelet on voitu käsitellä jo foorumilla monet kerrat. Turhaa siis avata johonkin aiheeseen liittyen uusi topicci jos vastauksen löydät jo avatuista. Tokihan siihen vanhaan aiheeseen voi lisätä postauksen, elikkä kysymyksen jos jotain jäi epäselväksi tai tiedät aiheesta enemmän kuin aiemmat kirjoittajat. 
 
5. Kamulista 
Kamulistaan voit lisätä kerhoon kuuluvia tuttaviasi. Näin löydät helposti kaverisi jos vaikka lähetät hänelle yksityisviestin tai vaikka vain haluat tarkastaa milloin hän on viimeksi ollut paikalla. 
 
6. Kirjaudu ulos. 
Tästä voit kirjautua ulos, tärkeää mm; yleisillä tietokoneilla. 
 
7. Jäsenet.
Tästä voit selata jäsenlistaa. Voit hakea tiettyä jäsentä nimen ensimmäisen kirjaimen, aseman tai viestimäärän mukaan. Kokeile vapaasti.
   
8. Chat.
Chattiin kannattaa tutustua. Paikalla yleensä vaihtelevia määriä jäseniä. Keskustelu on vapaata ja monipuolista. Voit jopa löytää nopean avun täältä ongelmaasi. Chatti siis on chatti, älä käytä foorumia chattina.

Lisää apua löydät foorumin omista ohjeista. Ohjeet löytyvät foorumin ylävalikosta.

 

K: Mitä teen kun hukkaan tunnukseni / salasanani?
V: Ota yhteyttä tunnuskyselylomakkeella ja täytä kaikki pyydetyt tiedot.

V: Unohtuneen foorumin salasanan voit tilata sähköpostiisi tästä.

V: Sivuston salasanan voit pyytää vaihtamaan tunnuskyselylomakkeella.

 

K: Miten ihmeessä kerhoon liitytään?
V: Sivustoltamme löytyy hyvä ohje liittymiseen.

 

K: Paljonko on kerhon vuosimaksu? Tuleeko muita kuluja?
V: Vuosimaksu on kerhossa 25 euroa. Liittymismaksua ei ole, eikä meillä ole mitään piilokuluja. Pääpiirteittäin tapahtumatkin ovat jäsenille ilmaisia, poikkeuksena on yleensä majoitus joka tulee itse maksettavaksi. Lue lisää liittymisestä.

 

K: Mistä kaikkialta saan alennusta jäsenenä?
V: Yhteistyökumppanimme löydät sivuiltamme vasemman reunan valikosta. Kumppaneiden alennukset vaihtelevat tuotteittain eikä mitään yleissääntöä alennuksille voida kertoa.

 

K: Miten pääsen lukemaan keskustelufoorumianne?
V: Foorumin vierasalueet ovat kaikille avoimia ja foorumi löytyy osoitteesta http://www.fintoys.net/forum. Jäsenille on omat alueensa, jotka siis luonnollisesti avautuvat vain jäsenmaksun maksamalla.

 

K: En pysty lataamaan sivuiltanne materiaalia koska sivu kysyy tunnuksia. Mistä saan tunnukset?
V: Tunnukset saat liittymällä jäseneksi. Osa materiaalista on kaikille avointa, mutta osan materiaalista olemme saaneet käyttöömme sillä ehdolla, että ne julkaistaan vain jäsenille.

 

K: Minulla on myytävänä auto / auton osia / tarvikkeita tms. Missä voin ilmoittaa niistä?
V: Voit tehdä ilmaisen myynti-ilmoituksen foorumimme torialueelle. Ennen ilmoituksen jättämistä lue aluekohtaiset säännöt, jotka löytyvät aina alueen kärkipäästä. Huomaa, että osto- ja myynti-ilmoituksille on omat alueensa. Tori on tarkoitettu vain yksityishenkilöille ja yritysten ilmoitukset (pl. kumppaneiden ilmoitukset) tullaan poistamaan.

 

Etkö löytänyt vastausta kysymykseesi? Kysy meiltä!

Viimeksi päivitetty ( 01.01.2017 )
 
© 2007 Toyota Club of Finland