Päävalikko
Etusivu
Keskustelufoorumi
Kerhotuotteet
UKK / FAQ
Liity jäseneksi!
Uutiset
Liity jäseneksi!
FinToys
Kumppanit
Kirjasto
Tapahtumat
Kilpailut
Linkit
Ota yhteyttä
Haku
Etusivu arrow Tapahtumat arrow 2008 arrow Rantsila Raikaa
 
Advertisement
 
Rantsila Raikaa PDF Tulosta
Kirjoittanut Katja Huru / ML   
06.10.2008

(C) Katja Huru 

Niinkuin syksy saapuu joka vuosi, niin saapuu Rantsila Raikaa -tapahtumakin. Niihän siinä sitten kävi tänäkin vuonna....

Ilma oli mitä parhain keskipäivän aikaan, kun Kyyryn kanssa ensimmäisenä paikalle saavuttiin. Puut hienossa ruskassa, ei vaan tullut kuvattu maisemia eikä järvimaisemia sen enempää.
Pauli saapui puolisen tuntia meidän jälkeen, tuoden mukana Juhan Autosta esittely-Priuksen.

(C) Katja Huru

Joukkoryntäys tapahtui sen jälkeen, ku päiväkahvit saatiin tippumaan. Yritettiin kahvinkeittäjälle kertoa, että puolta pannua ei kannata keittää, kun kaikki ryykää heti paikalle. Siinä sitten pikku hiljaa toiminta pääsi käyntiin. Päiväsellä osa porukasta kävi koeajolla Paulin opastuksella Priuksella ja osa porukasta Mikan Lexukseksella.

Töllistelytuokion jälkeen siirryttiin syömään ravitseva päivällinen, joka sisälsi tänä vuonna makaroonilaatikkoa ja lisukkeita. Se olikin hyvää, kuin aina ennenkin. Kiitos Pauli-kokille.

(C) Katja Huru 

Ruokailun jälkeen miehet siirtyivät saunomaan ja ne jotka eivät saunoneet, jatkoivat töllistelyä siihen asti kun alkoivat Jeremiaksen järkkäämät reisinki-ajot. Voittajaksi siitä kisasta selvisi Janappa.

Kisojen jälkeen vapaaohjelmaa seurasi aamuyön tunteihin asti. Kyyry ainoana ajokuntoisena kävi lentokenttäsuoralla testaamassa myös emk67:n Celicaa ja ihan mukavastihan tuo kulki.

Anssi harjoitteli myös insinööriopintoja yön pimeinä tunteina ja emk76 joutui uhriksi. Huomatkaa myös oikeaoppinen pään suojaus emk:lla.

(C) Katja Huru

Tapahtuma meni taas yhtä hyvin kuin ennenki, uusia naamoja tietty kaivattaisiin mukaan. Kiitos kaikille tapahtumaan osallistujille ja järjestäjille.

Tapahtuman palkinnot sponsoroivat Juhan Auto Oulu ja Iin Autotarvike, Ii.

Viimeksi päivitetty ( 06.10.2008 )
 
< Edellinen   Seuraava >
© 2007 Toyota Club of Finland