Päävalikko
Etusivu
Keskustelufoorumi
Kerhotuotteet
UKK / FAQ
Liity jäseneksi!
Uutiset
Liity jäseneksi!
FinToys
Kumppanit
Kirjasto
Tapahtumat
Kilpailut
Linkit
Ota yhteyttä
Haku
Etusivu arrow FinToys
 
Advertisement
 
FinToys PDF Tulosta
Kirjoittanut Mika Latvala   
19.08.2004

FinToys - Toyota Club of Finland on kaikkien suomalaisten Toyota-harrastajien oma kerho - harrastit sitten virittämistä, entisöintiä, tuunausta tai olet muuten vain Toyotan omistaja tai Toyota-henkinen. Vilkkaalla keskustelufoorumillamme voit kysellä, vastailla ja keskustella muiden harrastajien kanssa. FinToysiin voi kuka tahansa liittyä maksamalla vuosittaisen jäsenmaksun.

FinToys-kerhon ideana on tarjota koko ajan kehittyvällä nettisivustoillaan kaikenlaista tietoa Toyotista. FinToys myös järjestää erilaisia tapahtumia kuten kokoontumisia, ratapäiviä ja dynopäiviä, sekä hankkii jäsenilleen erilaisia alennuksia kumppanisivuilla esiteltäviltä yhteistyökumppaneiltamme. Alennukset ovat jopa 50%, joten jäsenmaksun säästät parhaimmillaan moninkertaisesti jo ensimmäisessä ostoksessa. Esimerkiksi Toyotan alkuperäisosista saa FinToysin jäsenenä jopa 30% alennuksen. Näiden alennusten lisäksi pyrimme mahdollisilla kimppaostoilla saamaan vielä lisäalennukset. Voit kysyä lisätietoja kerhosta yhteyslomakkeen kautta. Teetämme jatkuvasti erilaisia kerhotuotteita, kuten klubilippiksiä, -paitoja sekä tarroja, joita jäsenet saavat ostaa omakustannushinnalla. Ilmoitamme kaikista tapahtumista hyvissä ajoin klubin nettisivuilla ja/tai foorumilla.


Historia:

FinToys-mailing list, eli postituslista, sai alkunsa maaliskuussa 2000, ja kesällä 2002 siihen oli liittynyt jo yli 170 suomalaista Toyota-harrastajaa. Vuonna 2001 vajaa kymmenen FinToys-mailing-listalaisista ympäri Suomen otti puheeksi, että olisi syytä laajentaa oikeaksi kerhoksi. Niinpä perustamiskokous pidettiin vuoden 2001 lopulla Turussa, ja toiminta käynnistyi virallisesti kesäkuussa 2002.

Vuoden 2002 lopulla (12.12.2002) jäseniä olikin jo 284 kpl ja kasvu on jatkunut nopeana. Nykyisin jäseniä on hieman alle 1400 (31.12.2008). Jäseniä löytyy ympäri Suomea, kuitenkin suurimmat jäsenmäärät ovat keskittyneet kaupunkeihin ja taajamiin.


Liittyminen jäseneksi:

Kerhon jäsenmaksu on 20€/vuosi. Jäsenyys katkeaa aina vuoden lopussa, joten jäsenmaksuja laskutetaan yleensä joulukuussa tai tammikuussa. Jäseneksi voi liittyä kuka tahansa hyväksymällä kerhon säännöt ja täyttämällä liittymislomakkeen tarvittavat tiedot.


Yhteistyökumppanit:

Kerho on vuosien saatossa hankkinut useita yhteistyökumppaneita, joilta saatavat edut vaihtelevat hetkittäisistä tarjouksista pysyviin jäsenalennuksiin. Alennuksiin ovat oikeutettuja kaikki jäsenet ja mitään erillistä jäsenkorttia ei tarvita vaan kumppaneillamme on käytössä reaaliaikainen jäsenrekisteri.

Jos edustat varaosa-, viritys tai autotarvikeliikettä tai vastaavaa, ja yhteistyökumppanuus kiinnostaa, ota yhteyttä!

Viimeksi päivitetty ( 12.02.2013 )
 
© 2007 Toyota Club of Finland