Päävalikko
Etusivu
Keskustelufoorumi
Kerhotuotteet
UKK / FAQ
Liity jäseneksi!
Uutiset
Liity jäseneksi!
FinToys
Kumppanit
Kirjasto
Tapahtumat
Kilpailut
Linkit
Ota yhteyttä
Haku
Etusivu arrow Kumppanit arrow Japan Imports
 
Advertisement
 
Japan Imports PDF Tulosta
Kirjoittanut Japan Imports   
03.03.2009

Japan Imports

 

AUTO JAPANISTA ? SKYLLE KESÄKSI ?

Japan Imports on suomalainen yritys jonka päätoimialana on käytettyjen JDM* autojen maahantuonti Japanista. Tarvitsitpa sitten kauppakassia, kilpuria tai vaikka rankkaa drifteriä, olemme käytettävissäsi.

Henkilökuntamme on alan kokeneita konkareita ja Japanin konttorimme löytää etsimäsi auton useimmiten jopa muutamassa päivässä! Varastoimme myös jatkuvasti lukuisia autoja niin Suomen kuin Japaninkin varastossamme, josta autot ovat valmiina laivattavaksi lyhyellä varoitusajalla.
Autojen kuljetusaika Japanista Suomeen on keskimäärin 6-8viikkoa – joten toimi ajoissa.

JDM autojen kunto on useimmiten ikäisekseen loistava, Japanin asfalttiviidakoissa kun ei pahemmin talvea tunneta ja autojen käyttöaika ja ajokilometrit suurkaupungeissa ovat murto-osa siitä mihin me suomalaiset olemme tottuneet. Kiitos japanilaisen käytännön joka pitää sikäläisen autokannan keski-iän todella nuorena. Varustetasoltaan JDM autot ovat myös alansa huippua, kotimaan markkinoiden mallit kun ovat lähes poikkeuksetta saaneet kyytiin ilmastoinnin ja useimmat sähköherkut.

Autojen lisäksi tuonti- ja myyntiohjelmassamme on myös runsas valikoima viritysosia ja muita alan tarvikkeita ja varusteita. Toimintamme laajenee lähiaikana myös JDM* tekniikoiden ja moottoreiden yms. tuontiin. Ota siis rohkeasti yhteyttä – kerromme mielellämme lisää !

* JDM = Japanese Domestic Market eli Japanin kotimaan markkinoille valmistetut mallit
 
 
Japan Imports
PL 16
20381 Turku

Kimmo 050-3738462
Juha 050-3738467

sales(at)japanimports.fi

Korvaa (at) email osoitteessa @

Viimeksi päivitetty ( 03.03.2009 )
 
© 2007 Toyota Club of Finland