Päävalikko
Etusivu
Keskustelufoorumi
Kerhotuotteet
UKK / FAQ
Liity jäseneksi!
Uutiset
Liity jäseneksi!
FinToys
Kumppanit
Kirjasto
Tapahtumat
Kilpailut
Linkit
Ota yhteyttä
Haku
Etusivu
 
Advertisement
 
Liity jäseneksi! PDF Tulosta
Kirjoittanut Hallitus   

Liity jäseneksi Toyota Club of Finlandiin!

Luethan seuraavan tekstin ennen liittymislomakkeen lähettämistä. Tutustu myös kerhon sääntöihin, sillä ilman sääntöjen hyväksymistä ei kerhoon voi liittyä. Mikäli sinulla on kysyttävää kerhosta tai liittymisestä, voit käyttää yhteydenottolomakettamme.

Mistä on kyse?

Toyota Club of Finland - tuttavallisemmin FinToys - on kaikkien suomalaisten Toyota- ja Lexus -harrastajien oma kerho, harrastat sitten virittämistä, entisöintiä, tuunausta tai olet muuten vain Toyotan omistaja tai Toyota-henkinen. Yhdistyksen tarkoituksena on toimia Toyota ja Lexus -merkkisten ajoneuvojen harrastajien yhdyssiteenä, vaalia merkkien historiaa sekä kerätä, säilyttää ja jakaa niihin liittyvää kirjallisuutta ja muuta tietoutta.

Miksi liittyisin?

Tärkeä osa kerhon toiminnassa on nettisivuilla. Sivut tarjoavat jäsenille mm. monipuolisen kirjaston, josta löytyy tietoa artikkeleiden, esitteiden, räjäytyskuvien, sähkökaavioiden ja rekisteröintitilastojen ym. muodossa. Oleellinen osa sivuja on myös laaja, vain jäsenille kokonaan avoin keskustelufoorumi. Foorumi koostuu useasta eri aihealueesta, kuten esim. viritys, alusta, entisöinti, projektit ja sähköt sekä tietysti kerhon myynti- / ostotori. Myös tapahtumille ja yleiselle höpinälle on omat osionsa.

Kerhon tapahtumat ovat jäsenille maksuttomia. Dyno- ja ratapäivät sekä valtakunnalliset kokoontumiset painottuvat kesäkauteen. Alueellisia pienimuotoisempia tapahtumia ja kokoontumisia järjestetään aktiivisen jäsenistön toimesta ympäri vuoden.

Kerho osallistuu säännöllisesti omalla osastollaan Suomen suurimmille harrasteautoalan messuille, kuten American/Tuning Car Show, Hifi & Tuning Car Show, Hot Rod & Rock Show ja Classic MotorShow. Kaikissa näyttelyissä esittelemme jäsentemme kalustoa.

Alusta alkaen Toyota Club of Finland on etsinyt kerhon toimintaa tukevia yhteistyökumppaneita. Niitä onkin onnistuttu hankkimaan kiitettävästi, mukaanlukien maahantuojan jälleenmyyjäliikkeitä, joista jäsenistö saa alennuksia mm. alkuperäisvaraosista. Kumppaniemme muu tarjonta kattaa mm. viritysosat, tuontiautot ja lähes kaiken näiden välistä.

Mitä maksaa?

Jäsenyys maksaa 25 euroa / vuosi ja jäsenyys on sidottu kalenterivuoteen. Liittymismaksua meillä ei edelleenkään ole ja liittyneille kompensoidaan loppuvuoden liittymisiä seuraavasti:

LiittymisaikaMaksu
Jäsenyys voimassa
 1.1.-31.10. 25€Liittymisvuoden loppuun
1.11.-31.12. 25€Liittymistä seuraavan vuoden loppuun

Jos siis esimerkiksi liityt 3.4.2016, on jäsenyytesi 25 eurolla voimassa vuoden 2016 loppuun. Jos taas liityt marraskuussa 2016, on jäsenyytesi voimassa 2017 loppuun. Hinta on aina sama.

Maksamalla 25 euron sijasta 60 euroa, saat jäsenyyttä kolmeksi vuodeksi. Voimassaoloajat sekä kompensointi menevät samalla tavalla kuin normaalilla 25 euron vuosimaksulla. Säästät siis jo liittymisessäsi 15 euroa!

Miten liityn?

Kerhoon voi liittyä kuka tahansa, joka hyväksyy kerhon säännöt sekä maksaa vuosimaksun. Liittyminen tapahtuu täyttämällä liittymislomake sähköisesti. Liittymislomakkeella sinulta kysytään nimi, sähköpostiosoite, puhelinnumero, osoitetietosi sekä haluamasi salasana. Kaikki liittyessäsi antamat tiedot jäävät vain kerhon käyttöön eikä niitä luovuteta kolmannelle osapuolelle esim. markkinointitarkoituksiin. Lue  myös rekisteriseloste.

Huomaathan, että liittymislomakkeelle syöttämäsi tiedot käsitellään automaattisesti. Ole siis tarkkana antamiesi tietojen suhteen!

Liittymislomakkeen täyttämisen jälkeen saat sähköpostiisi sekä ruudulle laskun. Maksa lasku käyttäen saamaasi viitenumeroa, sillä viitenumerolla yksilöidään juuri sinun maksusi. Ilman viitenumeroa maksetut laskut eivät päädy automatiikan mukana ja tunnuksesi viivästyy. Kun maksusi näkyy tilillämme, tehdään tunnukset ja saat tunnuksesi automaattisesti sähköpostiisi.Pidä tallessa liittyessäsi saamasi sähköposti, sillä siinä on kirjautumiseen tarvittava salasanasi!

Mikäli sinulla ei ole sähköpostia käytössäsi, voit luoda ilmaisen sähköpostiosoitteen esim. Gmailiin.

Kiitos kun jaksoit lukea koko tekstin ja tervetuloa jäseneksi!

--  Siirry liittymislomakkeelle tästä --

 
< Edellinen   Seuraava >
Viimeisimmät jutut
Suosituimmat jutut
Ylläpidon kirjautuminen
Kirjautuminen ainoastaan sivujen ylläpitäjille. Jäsenten ei tarvitse kirjautua sivuille. Mikäli jossain kysytään tunnuksia, vanhat tunnukset toimivat edelleen.

Salasana unohtunut?
© 2007 Toyota Club of Finland