Päävalikko
Etusivu
Keskustelufoorumi
Kerhotuotteet
UKK / FAQ
Liity jäseneksi!
Uutiset
Liity jäseneksi!
FinToys
Kumppanit
Kirjasto
Tapahtumat
Kilpailut
Linkit
Ota yhteyttä
Haku
Etusivu arrow Tapahtumat arrow 2009 arrow Classic Motorshow Lahden messukeskuksessa
 
Advertisement
 
Classic Motorshow Lahden messukeskuksessa PDF Tulosta
Kirjoittanut Mika Latvala   
04.05.2009

Ari Vatanen ja Vihtorin Celica

Kaikkien aikojen toinen Classic Motorshow oli taas hieno tapahtuma.

Klassikkoajoneuvojen valtakunnallinen suurkatselmus Classic Motorshow veti viikonlopun aikana Lahden Messukeskukseen yli 16.100 näyttelyvierasta. Tämä tarkoittaa, että yleisömäärä lisääntyi viime vuoden ensimmäisen tapahtuman luvuista yli neljänneksellä.

Classic Motorshow´n järjestäjä oli tällä kertaa varannut pysäköintitilaa Messukeskuksen edustalta ja sen välittömästä läheisyydestä yli 600:lle veteraaniajoneuvolle. Näillä tarkoitetaan 25 vuoden ikäisiä tai sitä vanhempia ajokkeja. Molemmat klassikoille tarkoitetut parkkialueet olivat sekä lauantaina että sunnuntaina täynnä suurimman osan päivää.

-Voimme olla tyytyväisiä siitä, että klassikkoajoneuvojen harrastajat ovat todella ottaneet Classic Motorshow´n omakseen. Kävijöitä oli kautta maan ja kaukaisimmat vieraat saapuivat Sodankylästä asti, toteaa tapahtuman järjestäjä Risto Laine. Häntä ilahdutti myös se, että viime vuoden kokemuksista saatu oppi auttoi välttämään käytännön ongelmia: -Suuresta yleisömäärästä huolimatta pääsimme nyt siihen, että lipunmyynti pelasi eikä pahoja jonoja päässyt syntymään.

Classic Motorshow´n parhaasta näyttelyosastosta palkittiin tänä vuonna SF-Scooterfreaks. Osastojen taso oli kuitenkin yleisemminkin niin korkea, että järjestäjä jakoi tunnustuspalkinnot samoista ansioista myös Naisten Automobiiliklubille sekä Steyr-Puch Club Finlandille.

Toyota Club of Finland oli tapahtumassa mukana neljällä autolla. Osaston teemana oli Suomen ulkopuolella myydyt mallit. Näiden japanilaista osuutta edustivat Kari Taattolan Carina HT sekä Pasi Peltolan Soarer. Ruotsista estradille oli tuotu Vihtori Syynimaan Calica TA22 ja USA-tuontia edusti Mika Latvalan Corona Liftback, jonka ympärille oli rakennettu autotallia kuvaava projektisomistus.

Lauantaina tapahtuman jälkeen saimme osastollemme vieraaksi rallilegenda Ari Vatasen, joka luonnollisesti jätti terveisensä vieraskirjaamme.

Messutiimi kiittää kaikkia osastolla vierailleita.

Tapahtuman nettisivut

Kuvia kerhon osastolta sekä historic -näytösajosta

Teksti: Mika Latvala, Classic Motorshow

Kuvat: Mika Latvala, Riku Purmola

Viimeksi päivitetty ( 15.07.2009 )
 
< Edellinen
© 2007 Toyota Club of Finland