Päävalikko
Etusivu
Keskustelufoorumi
Kerhotuotteet
UKK / FAQ
Liity jäseneksi!
Uutiset
Liity jäseneksi!
FinToys
Kumppanit
Kirjasto
Tapahtumat
Kilpailut
Linkit
Ota yhteyttä
Haku
Etusivu arrow Kumppanit arrow Autotune
 
Advertisement
 
Autotune PDF Tulosta
Kirjoittanut Autotune   
14.01.2012

Autotune

Yleistä

AutoTune.fi on moottorinohjausjärjestelmien osien ja tarvikkeiden valmistaja, maahantuoja ja jälleenmyyjä. Tarjoamme kaikki tarvikkeet MegaSquirt asennuksiin yhdestä paikasta. Autoharrastajille tarjoamme ennennäkemättömän laadukkaita ratkaisuja, mm. vesitiiviit laitekotelot, kunnolliset autoliittimet ja huipputasoiset johtosarjat, kuin myös merkkikohtaiset bolt-on muunnossarjat.

Autotune tuotelinja

Uusia tuotteitamme ovat AutoTune ecu, ATDriveboard ja ATspark, tarkemmat tiedot verkkokaupastamme. Nämä tuotteet MegaSquirt pohjaisia tai yhteensopivia niiden kanssa, mutta niitä parannettu helpottamaan asennusta ja käyttöönottoa, sekä lisäämään kestävyyttä ja luotettavuutta. AutoTune tuotelinjan pääpaino on tuottaa merkkikohtaisiksi räätälöitäviä ohjausjärjestelmiä ja ratkaisuja.

Suunnittelemme itse mm. tuotteidemme piirilevyt ja johtosarjat ja tiedämme, miten sinäkin voit muuntaa vanhanaikaisen sytytys/polttoaineensyöttö-järjestelmäsi teknisesti ylivertaiseksi, oli autosi sitten kuplavolkkari, jenkkiveekasi tai driftinghirmu. Toki laitteemme soveltuvat myös kaksipyöräisiin. Saat kauttamme myös laajan valikoiman muita autotarvikkeita, aina edulliseen hintaan.

Edustus

Olemme ainoa virallinen DIYAUTOTUNE.COM jälleenmyyjä Suomessa. Kauttamme saat kaikki DIYAutoTune.com tuotteet. Mikäli tuotetta ei löydy verkkokaupastamme, niin ota yhteyttä. Selvitämme sinulle hinnan ja toimitusajan nopeasti. Edustamiamme tuotemerkkejä on mm. Innovate, Prosport, AMP, SX Performance ja Walbro.

Lisäksi kauttamme mahdollista saada muita varaosia autoihin tukkurien kautta, kuten AD. Tarjoamme myöskin erilaisia viritysosia ja tarvikkeita, kuten ahtimia, välijäähdyttimiä, silikoniletkut sekä paljon muutakin mitä ei ole kaupassamme ja tuotevalikoima laajenee voimakkaasti lähiaikoina. Tällöin ota yhteyttä sähköpostilla ja laita kyselyä mitä olet vailla. Katsotaan mistä voitaisiin hankkia tuotteet.

Avustamme luonnollisesti asiakkaitamme myös Megasquirt ohjaimien asentamiseen ja tarvikehankintoihin liittyvissä kysymyksissä. Parhaiten meidät tavoitat sähköpostitse, mutta myös puhelimitse klo 15-22 välisenä aikana arkisin ja viikonloppuisinkin mahdollisuuksien mukaan.

Toyota jäsenille tarjoamme alennuksia:

  * AutoTune tuotelinja -10%
  * DIYAutotune.com tilaustuotteet -5%
  * Innovate -5-10%
  * Bosch -5%
  * Muut tarvikeosat ja tuotteet -10%

Mutta kysy tarkempaa tarjousta isommista seteistä/sarjoista. Tilatessa kommenttikenttään foorumin nick tiedoksi.

TERVETULOA KAUPOILLE!

AutoTune Finland Oy info(ät)AutoTune.fi 044 206 6326 (15-22 arkisin)
viikonloppuisin
mahdollisuuksien mukaan.
WWW.AUTOTUNE.FI

Viimeksi päivitetty ( 14.01.2012 )
 
© 2007 Toyota Club of Finland