Päävalikko
Etusivu
Keskustelufoorumi
Kerhotuotteet
UKK / FAQ
Liity jäseneksi!
Uutiset
Liity jäseneksi!
FinToys
Kumppanit
Kirjasto
Tapahtumat
Kilpailut
Linkit
Ota yhteyttä
Haku
Etusivu arrow Tapahtumat arrow Tapahtumat 2015 arrow Kesätapahtuma 2015
 
Advertisement
 
Kesätapahtuma 2015 PDF Tulosta
Kirjoittanut Sonja J   
07.09.2015

Toyota Club of Finlandin kauden päätapahtuma, Kesätapahtuma 2015 järjestettiin Merikarvialla 10.-12.7. Mericampingin leirintäalueella.

10.7. pidettiin myös ratapäivät Alastarolla, josta moni siirtyi viettämään viikonloppua Mericampingiin.

 

Kesätapahtuma 2015

Perjantaina kerholaisia alkoi saapumaan leirintään Mericampingiin jo aikaisin klo 14. Mericampingissä meille oli varattuna mökkialue jossa oli mahdollisuus majoittua myös teltassa. Mökkialueelle majoittuikin noin 110 henkilöä. Osa saapui leirintään vasta illemmalla, suoraan ratapäivästä Alastarolta. Alastarolla oli mahdollisuus koittaa rata-ajoa, kiihdytystä ja Driftingiä alavarikolla.

Kuski                          aika     60ft    nopeus
1 Syrjala, Mikko         10,875   1.651   207.37
2 Vahtola, Matti         11,218   1.686   205.83
3 Kursu, Erkki            11,394   1.848   219.91

Kesätapahtuma 2015

Kesätapahtuma 2015

Ratapäivän jälkeen mericampingillä meitä odotti lämmin sauna sekä juuri sopivalla hiilloksella oleva grilli. Perjantai ehtoo menikin jäsenien puolesta vain vanhojen tuttujen moikkaamisessa, kuulumisien kyselyssä sekä uusien ystävyyssuhteiden rakentamisessa. Kaikilla leirinnässä olevillehan oli ainakin yksi asia yhteinen ”Toyota”.  Leirintään saapui väkeä niin pohjoisesta Oulusta kuin etelästäkin joten murresoppa oli valmis! Vaikkakin kieli kaikilla sama niin silti saatiin muutamat naurut järjestäjien Porin murteesta.

Kesätapahtuma 2015


Lauantai-päivänä kaikki autot tuotiin Krookan satamaan Rantahuoneen eteen aidatulle alueelle. Oli vielä aamu, kun autoja siirreltiin nätteihin riveihin ja täyteltiin auton tietolomakkeita. Alue ”avattiin” yleisölle kello 11, mutta ennemmin saatiin jo paikallista yleisöä ihmettelemään että mitä kummaa täällä tapahtuu. Kaikki paikalla olijat pääsivät äänestämään mieluisia autoja eri kategorioissa.

Tekniikka                    Klassikko                    Astetta uudempi
1. Erkki Kursu             1. Riku Hämäläinen        1. Ville Hämäläinen
2. Jarno Järvinen         2. Jukka Stenroos        2. Arto ”Siilo”
3. Jukka Stenroos       3. Matti Vahtola           3. Vesku M

Klassikko-palkinnon saajat rajattiin 89 vuoden autoihin ja vanhempiin, kun taas astetta uudempi palkinto oli mahdollista saada kotiin vain jos auto oli 90 luvulta tai uudempi. Tekniikkaa äänestettiin vanhaan tapaaan ja yleisö sai myös valita suosikkinsa kaikista autoista. Kaiken kaikkiaan ääniä annettiin 88kpl.

Yleisön Suosikki: Matti Vahtola

Järjestäjät jakoivat myös omat palkintonsa, ”Tiäks kui söpö tää o” ja ”Tiäks kui komee tää o”.
Söpö palkinnon jakoivat järjestäjänaiset: Sonja, Katja, Kaisu, Hanna ja Melina
Komee palkinnon jakoivat järjestäjämiehet: Tomi T, Tero, Teemu T, Tomi M, Janne, Teemu M, Arto

Tiäks kui söpö tää o: Mikko Ahonen
Tiäks kui komee tää o: Matti Vahtola

Lauantai-päivänä lapsiin ja lapsen mieleisiin oli panostettu auton maalaamisella, asvalttiin piirtelyllä sekä paloauton esittelyllä.

Kesätapahtuma 2015Kesätapahtuma 2015


Lauantai-päivä Krookan satamassa päätettiin rastiajoon. Autot menivät jonoihin joista järjestäjät lähettivät autoja matkaan. Matka kokonaisuudessaan 45km ja matkalle oli laitettu 4 rastia. Kun autoja lähetettiin matkaan tuli jo ensimmäisen bonuspisteen saannin mahdollisuus. Löytyikö autosta varoituskolmiota?

Ensimmäinen rasti oli tunnistusrasti. Pulttien määrän arviointi lasipurkista. 54kpl oli oikea vastaus. Arvauksia tuli ihan 20 ja 120 välille. Muovipusseissa oli erilaisia esineitä joita piti tunnistella. Pusseista löytyi: ralliratin keskiö, ahtimen kompurapesä, apulaitehihna, yleismittari ja Go Pro kamera (vesitiiviillä kuorella).

Kesätapahtuma 2015

Kesätapahtuma 2015


Toisena rastina oli tikanheitto autosta. Pisteitä tuli 0-29 välille. Toisen ja kolmannen rastin välissä oli bonusrasti. Auto oli vedettynä tiensivuun hätävilkut päällä. Pisteet sai jos pysähtyi kysymään, että onko kaikki okei. Noin puolet osallistujista pysähtyi.

Kolmas rasti oli renkaan heitto, renkaina oli laturin remmi, auton rengas sekä polkupyörän rengas ilman pinnoja. Pisteitä kerääntyi 0-20 välillä.

Neljäs rasti oli pikkuautojen tunnistusta mahdollisimman nopeasti.

Muutamalla rastilla kysyttiin bonuskysymys. Kysymykset kuuluivat että minkä värisillä tikoilla heitettiin toisella rastilla ja montako miljoonaa corollaa on myyty Japanin markkinoilla.  Tikat vaihtelivat autoittain, mutta keltaisia 2 ja punaisia 3 tai toisinpäin. 10 miljoonaa oli oikea vastaus corolla kysymykseen. Täydet pisteet koko rastiajosta olisi ollut 125p. Osallistujia oli 24kpl ja piste-eroa ensimmäisen ja viimeisen väliin tuli 26p – 82p

Parhaiten suoriutuneet:
1.    SLT-132,  82p
2.    FIG-748,  77p
3.    KYU-914, 75p

Äänestäneiden kesken arvottiin 3 kpl vuoden jäsenyyksiä ja arvonnan onnekkaat olivat:
Ari Kohonen, Minna Latvanen ja Sisko M-H


Kesätapahtuma 2015


Lauantai-ehtoota vieteltiin Mericampingin alueella saunoen, uiden, grillaten sekä esim. mölkkyä heitellen. Sunnuntaina keräännyttiin vielä kerran Krookan satamaan palkintojenjakoon. Kaikille tuli eteen se ikävä hyvästien jättäminen, tietäen kuitenkin että ensikesänä taas tavataan, sekä kotiin päin ajeleminen.

Kiitokset tapahtumaa tukeneille: Boliden, Cafe Hellman, Autofit Merikarvia, Tmi Minna Selin, Presto Paloturvallisuus Oy, Lähitapiola, 100 palkinnot, TTNordic, Meri-camping,  Rintajouppi Pori, Mari-karvian kunta

Viimeksi päivitetty ( 07.09.2015 )
 
Seuraava >
© 2007 Toyota Club of Finland